Unul dintre partenerii cu care ne mandrim,  este compania Lyoness.

Aceasta companie, la origine austriaca, propune doua beneficii:

  1. Obtinerea de reduceri la o serie de magazine prin utilizarea unui card de fidelitate unic si astfel devii MEMBRU LYONESS
  2. O afacere la cheie prin recomandarea sistemului Lyoness catre prietenii, cunostintele, clientii si partenerii dumneavoastra

In Romania sunt peste 1100 magazine inscrise in acest club:   Petrom, Lukoil, Omv, Practiker, Flanco, Fan Courier, Diverta, Bibliopolis, Intersport, multe firme de nivel national dar si foarte multe firme locale. NUMARUL FIRMELOR CARE SE INSCRIU IN SISTEM SI DAU REDUCERI ESTE IN CONTINUA CRESTERE! Poti recomanda acest sistem altor consumatori, dar si oamenilor de afaceri care doresc sa isi faca publicitate si sa isi creasca vanzarile.

Puteti utiliza acest card si in afara Romaniei, deoarece Lyoness are parteneriate in toata EUROPA.

Primiti bani înapoi la fiecare cumpărătura si beneficiati de comisioane daca recomandati cardul Lyoness prietenilor.

IMPORTANT: Cardul se primeste GRATIS, este un card de fidelitate, nu presupune cheltuieli de obtinere, nu are costuri de administrare!!!

De exemplu, ai o cunostinta cu masina. O inscrii in Lyoness si va beneficia de o reducere de pret la carburant de fiecare data cand alimenteaza la PETROM, LUKOIL sau OMV. Tot de fiecare data si tu vei primi un comision, pentru ca ai adus un client acelui furnizor de carburant. Sistemul functioneaza la fel cand va cumpara de la Practiker, Flanco, marketuri, farmacii, etc. Va beneficia de reduceri, iar tu vei primi COMISIOANE LA FIECARE CUMPARATURA a prietenului tau.

Este un sistem tip Multi Level Marketing (MLM), probabil SINGURUL in care NU TREBUIE SA VINZI produse sau servicii. Cumparaturile oricum se fac, dar astfel TU iti ajuti prietenii sa beneficieze de reduceri, patronii sa isi mareasca vanzarile, si toata lumea are de castigat.

Care sunt dobazile la depozitele bancare? 1,5-2%. Prin Lyoness obtinem intre 2 si 5% reducere la diverse cheltuieli care vrem nu vrem, se fac. Deci, putem spune ca Lyoness este un mijloc de a economisi!!!!

Ce avantaje are un patron de pe urma cardului Lyoness: PUBLICITATE si Fidelizarea clientilor si aducerea de clienti noi = CRESTEREA VANZARILOR!

Asteptam noi membri, atat cumparatori cat si patroni care vor sa-si inscrie firmele.

NU MAI STA PE GANDURI! Contacteaza-ne ACUM pentru a prikmi, GRATUIT, linkul de inregistrareIncepe PROPRIA  AFACERE.

Pentru detaill, 0733135684 sau completati formularul de mai jos:

Contactati-ne